BEL 06 54 38 59 64 of Neem contact op Vraag een offerte aan!

Stukadoor in Schagen

Wilt u uw huis of bedrijfspand laten stucen? Stukadoorsbedrijf J. Zethof is in 2002 opgericht in de regio Den Helder en heeft jarenlange ervaring op het gebied van stucen. Stukadoorsbedrijf J. Zethof is voornamelijk actief in de Kop van Noord Holland en is gevestigd in het Middelzand te Julianadorp, met bijbehorende loods aan de Langvliet.

Bij ons kunt u terecht voor het gladmaken van stucwerk, verf spuiten (plafond en wanden), spackspuiten, sierpleisteren of voor het restaureren en plaatsen van lijstwerk. Bij ons staat de klant altijd centraal en wij zullen er dan ook alles aan doen om de klant tevreden te stellen. Tevens leveren wij de klant advies op maat en bekijken wij samen met de klant de mogelijkheden voor het stucen van het huis of bedrijfspand.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte opvragen? Dat kan vrijblijvend bij ons, u kunt contact met ons opnemen via de mail of telefonisch. Voor advies komen wij graag bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden omtrent het stucen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte binnen één week. Indien u akkoord gaat komen wij nogmaals langs om alle werkzaamheden met u door te nemen om zo eventuele misverstanden te voorkomen.

Uitvoering van de werkzaamheden

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, zullen wij eerst alle wanden en vloeren nauwkeurig afplakken om zo schade te voorkomen. Vervolgens als het stukwerk gerealiseerd is zullen wij samen met u alles nalopen en controleren. Na het afgeleverde werk zullen wij alle achtergebleven materialen en afval opruimen en afvoeren.