BEL 06 54 38 59 64 of Neem contact op Vraag een offerte aan!

Stukadoor Anna Paulowna

Bent u opzoek naar een erkend en betrouwbaar stucadoorsbedrijf in Anna Paulowna? Neem dan contact met ons op! Stucadoorsbedrijf J. Zethof is sinds 2002 actief in de regio Den Helder en omstreken en is gevestigd aan het Middelzand te Julianadorp, met bijbehorende loods aan de Langvliet.

U kunt bij ons terecht voor het gladmaken van stucwerk, verf spuiten (plafond en wanden), spackspuiten, sierpleisteren of voor het restaureren en plaatsen van lijstwerk. Bij stucadoorsbedrijf J. Zethof staat de klant centraal en zullen wij er alles aan doen om de behoeften en wensen van de klant te vervullen.

Heeft u weinig ervaring met stucadoor activiteiten en wilt u advies? Die leveren wij klanten op maat. Samen met de klant bekijken wij wat de mogelijkheden in huis of bij het bedrijfspand zijn.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons vrijblijven een offerte aanvragen. Wilt u contact met ons opnemen, dan kunt u ons bellen of mailen. Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen en behoeften zijn en het uit te voeren werk te komen bekijken. Ook als u advies nodig heeft komen wij bij u langs en denken wij graag met u mee omtrent de mogelijkheden die in uw woning of bedrijfspand uitgevoerd kunnen worden. U ontvangt dan binnen één week van ons een vrijblijvende offerte. Indien u akkoord gaat zullen wij nogmaals bij u langskomen om alle werkzaamheden met u te bespreken om zo eventuele misverstanden te voorkomen.

Uitvoering van de werkzaamheden

Zodra u akkoord bent met de offerte, zullen wij voordat begonnen kan worden met het werk, alle wanden en vloeren nauwkeurig afplakken om schade te voorkomen. Na afloop van alle werkzaamheden wordt er een nacontrole samen met u gehouden over het afgeleverde werk. Na afloop van het werk zal alle achtergebleven rommel en afval vakkundig opgeruimd worden. Ook wordt achtergebleven restmaal wordt door ons afgevoerd.