BEL 06 54 38 59 64 of Neem contact op Vraag een offerte aan!

Stucadoorsbedrijf Julianadorp

U bent op zoek naar een erkend stucadoorsbedrijf in Julianadorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Stucadoorsbedrijf J. Zethof is reeds sinds 2002 een begrip in de regio Den Helder en omstreken. Het bedrijf is gevestigd aan het Middelzand te Julianadorp, met bijbehorende loods aan de Langevliet..

Of het nu gaat om glad stucwerk, verf spuiten (plafonds, wanden), spackspuiten, sierpleisteren of lijstwerk plaatsen en restaureren:. Wij voeren het allemaal tot in perfectie bij u uit, waarbij de wensen van U als klant, natuurlijk centraal staan.

Ook als u nog niet zeker bent hoe u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren of als u zich afvraagt wat voor werkzaamheden het best bij uw persoonlijke situatie zouden passen, verzorgen wij graag voor iedere klant advies op maat, passend bij de mogelijkheden die uw huis u bied, alvorens we de opdracht zullen aannemen en uitvoeren. .

Offerte aanvragen

U kunt telefonisch of via email contact met ons opnemen waarna wij graag bij u langs komen om uw wensen op te nemen en het uit te voeren werk in te meten. U ontvangt dan binnen één week geheel vrijblijvend een gespecificeerde offerte van ons, waarbij, zoals al eerder aangekaart, wij graag met u meedenken omtrent de mogelijkheden die in uw woning kunnen worden uitgevoerd.

Stukadoor in Julianadorp

Zodra uw akkoord bent met onze offerte in uw woning of bedrijfspand zullen wij nogmaals alle uit te voeren werkzaamheden nauwgezet met u doornemen om misverstanden te voorkomen en het niet alleen voor U als klant, maar ook voor ons als uitvoerder, geheel duidelijk is wat uw wensen zijn en hoe u het werk door ons wilt hebben uitgevoerd.
Uiteraard plakken wij alvorens met onze stukwerkzaamheden te beginnen, alle wanden en vloeren af en ruimen wij zelf alle achtergebleven rommel en troep weer op. Na afloop van de uitgevoerde werkzaamheden zullen wij samen met U nog een nacontrole uitvoeren op het geleverde werk alvorens de werkzaamheden af te ronden. Ook eventueel restmateriaal wordt geheel door ons afgevoerd.