BEL 06 54 38 59 64 of Neem contact op Vraag een offerte aan!

Stukadoor Den Helder

Als u op zoek bent naar een erkend stukadoor in Den Helder en omstreken, overweegt u dan eens om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Stukadoorsbedrijf J. Zethof uit Julianadorp is sinds 2002 een erkend stukadoorsbedrijf en voornamelijk actief in de Kop van Noord Holland zoals Den Helder, Julianadorp, Schagen, Breezand en Anna Paulowna.

Wij voeren alle uit te voeren werkzaamheden tot in perfectie bij u uit en het spreekt voor zich dat Uw persoonlijke wensen, of het nu gaat om glad stukwerk, restauratie-werkzaamheden, sierpleisteren, lijstwerken plaatsen of spackspuiten, natuurlijk centraal staan.

Tevens verzorgen wij voor iedere klant graag maatpassend advies en bekijken wij samen met U alle mogelijkheden die u huis of bedrijfspand u biedt indien u nog niet zeker bent hoe of wat voor werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren.

Offerte aanvragen

Om vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen, kunt U telefonisch of via email contact met ons opnemen. Wij komen dan graag bij u langs om uw wensen op te nemen en om eventueel het uit te voeren werk alvast in te meten. Ook indien u advies nodig heeft denken wij graag met u mee omtrent de mogelijkheden die specifiek in uw woning kunnen worden uitgevoerd.
Binnen één week ontvangt u dan van ons een bijpassende vrijblijvende offerte en indien akkoord zullen wij nogmaals bij U langskomen om alle werkzaamheden nogmaals met u door te nemen om eventuele misverstanden te voorkomen.

Uitvoering van de werkzaamheden

Zodra wij van U de opdracht hebben ontvangen om de aangegeven werkzaamheden uit te voeren zullen wij, alvorens met ons werk te beginnen, alle wanden en vloeren nauwgezet afplakken om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Na afloop van de werkzaamheden zullen wij samen met U een nacontrole uit voeren op het afgeleverde werk en zal alle achtergebleven rommel en troep door ons vakkundig worden opgeruimd.
Restmateriaal wat eventueel is achtergebleven zal door ons geheel worden afgevoerd.