BEL 06 54 38 59 64 of Neem contact op Vraag een offerte aan!

Stucadoor Breezand

Bent u opzoek naar een erkend stukadoorsbedrijf? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf J. Zethof aan het juiste adres! Stukadoorsbedrijf J. Zethof is namelijk een ervaren stukadoorsbedrijf die in 2002 opgericht in de regio Den Helder. Stukadoorsbedrijf J. Zethof is voornamelijk actief in de Kop van Noord Holland en is gevestigd in het Middelzand te Julianadorp, met bijbehorende loods aan de Langvliet.

Of het nu gaat om glad stucwerk, verf spuiten (plafonds, wanden), spackspuiten, sierpleisteren of lijstwerk plaatsen en restaureren, bij ons kunt u voor deze activiteiten terecht.  Bij ons staat de klant centraal en wij willen dan ook dat onze klanten tevreden terug kijken op de samenwerking met ons.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd en wilt u een offerte? Dan kunt u dit vrijblijvend bij ons opvragen. U kunt ons telefonisch en per mail bereiken. Heeft u advies nodig, dan komen wij persoonlijk bij u langs om u advies te geven en de mogelijkheden te bespreken. Binnen één week ontvangt u offerte van ons. Als u akkoord gaat met de offerte zullen wij een tweede maal langskomen en voordat de werkzaamheden verricht worden alle vloeren en wanden nauwkeurig afplakken zodat er geen schade ontstaat. Als de werkzaamheden verricht zijn zullen wij samen met u alles nalopen. Als alles af is zullen wij het overgebleven restafval en andere troep opruimen en wegbrengen.