BEL 06 54 38 59 64 of Neem contact op Vraag een offerte aan!

Stukadoor Callantsoog

Wilt u een ervaren stukadoorsbedrijf in Callantsoog? Stukadoorsbedrijf J. Zethof heeft jaren lange ervaring op het gebied van stucen. Stukadoorsbedrijf J. Zethof is sinds 2002 actief op de markt en is een begrip in de regio Den Helder en omstreken. Het bedrijf is gevestigd aan het Middelzand te Julianadorp, met bijbehorende loods aan de Langevliet.

Bij ons kunt u terecht voor het gladmaken van stucwerk, verf spuiten (plafond en wanden), spackspuiten, sierpleisteren of voor het restaureren en plaatsen van lijstwerk. Alle uit te voeren werkzaamheden worden tot in perfectie uitgewerkt bij u huis of bedrijfspand. Wij luisteren goed naar de wensen en behoeften van de klant en proberen deze dan ook te vervullen.

Bent u nog niet zeker hoe u de werkzaamheden wil laten uitvoeren? Dan komen wij persoonlijk bij u langs om advies op maat te geven, passend bij de mogelijkheden die uw huis u biedt, alvorens we de opdracht zullen aannemen en uitvoeren.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte bij ons opvragen? Dan kunt u ons telefonisch of per mail bereiken. Wij komen graag bij u langs om uw wensen op te nemen en het uit te voeren werk te bekijken. U ontvangt van ons een offerte binnen één week. Zodra u akkoord gaat komen wij nogmaals langs om alle werkzaamheden met u te bespreken om zo eventuele misverstanden te voorkomen.

Uitvoering van de werkzaamheden

Voordat er begonnen wordt aan de uit te voeren werkzaamheden zullen wij eerst alle wanden en vloeren nauwkeurig afplakken om te voorkomen dat er schade ontstaat. Vervolgens als het stukwerk gerealiseerd is, zullen wij samen met u alles nalopen en controleren. Na het afgeleverde werk zullen wij alle achtergebleven materialen en afval opruimen en afvoeren.